Ja mam od zeszłego roku ContiPremiumContact 2 tylko 195. Są niezłe. Dobrze prowadzą się i hamują (około 2.000 km zrobiłem po autostradach z dużymi prędkościami) i było super.
czy ktoś remontował / regenrował turbo na Syreny - WaWa
Zwiń
X
-
czy ktoś remontował / regenrował turbo na Syreny - WaWa
Witam Szlachcianki i Szlachciców,
Mam takie pytanie ( mój problem to wycie turbo - nie zagłębiamy się w jego przyczynę ) chciałbym zregenerować ew. wymienić lub wyczyścić. Czy ktoś dokonywał tego w serwisie na syreny Warszawa ?? Polecacie ?? ( wiem ze tam głownie Skody O I ), czy też może gdzieś indziej ??
Dodam że przebieg 120 000 km, przeganiane na trasie i udziela się ten dźwięk. Spadku mocy brak, chyba że wyje przez nieszczelność.Skoda Octavia II 2.0TDI 16V BKD v. Elegance.
-
-
polecam warsztat na obozowej w Warszawie http://www.moto-market.pl/turbo-service/
osobiście nic tam nie robiłem ale gość ma renomę zresztą poczytaj opinie a sam się przekonasz.
Komentarz
-
-
Witam Szlachcica
przejrzałem opinie ale mało tego jest na necie... ceny z 2005 roku mamy 2010 r. Jeżeli znasz kogoś kto tam robił podaj namiar albo na PW o ile możliwość żeby się odezwał. Ja na obozową mam dokładnie 2 km. Moją niunie oddam ale tylko w dobre ręce.
Skoda Octavia II 2.0TDI 16V BKD v. Elegance.
Komentarz
-
-
Też bym oddał tylko w dobre ręce. Chłopaki polecają min na forum BMW, PEUGOT, Audi,
Z tego co się orientuje to sprawdzenie jest bezpłatne ale najlepiej bedzie kolego jak zadzwonisz tam i się dogadasz co i jak z tego co słyszałem to tam wysyła do nich cała Polska.
Sprawdź czy masz luzy na wirniku zrób logi bo może trochę pośpieszyłes się z tym serwisem.
Komentarz
-
-
Re: czy ktoś remontował / regenrował turbo na Syreny - WaWa
Na Syreny nie regenerują turbin. W grę wchodzi tylko wymiana na nową bądź regenerowaną gdzie indziej.Zamieszczone przez jefryWitam Szlachcianki i Szlachciców,
Mam takie pytanie ( mój problem to wycie turbo - nie zagłębiamy się w jego przyczynę ) chciałbym zregenerować ew. wymienić lub wyczyścić. Czy ktoś dokonywał tego w serwisie na syreny Warszawa ?? Polecacie ?? ( wiem ze tam głownie Skody O I ), czy też może gdzieś indziej ??
Dodam że przebieg 120 000 km, przeganiane na trasie i udziela się ten dźwięk. Spadku mocy brak, chyba że wyje przez nieszczelność.
Komentarz
-
-
Na Obozowej nie robią turbin- przynosisz im wyjętą z auta a oni wysyłają do Wrocławia, do tego samego warsztatu, z którym Grzegorz miał przejścia.Zamieszczone przez DANIEL111polecam warsztat na obozowej w Warszawie http://www.moto-market.pl/turbo-service/It doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
-
czas niestety nie ten nie miałem wcześniej możliwości zadzwonić ale dziękuje za informacje do Wrocławia to ja mogę sam wysłać turbo... bo mam tam rodzinę... tam też podpytam ... chyba nie obejdzie się ze złożeniem zamówienia w serwisie u rogala może tam ktoś coś pomoże... jako że "członek" nie mylić z męską częścią ciała OCPZamieszczone przez tomilNa Obozowej nie robią turbin- przynosisz im wyjętą z auta a oni wysyłają do Wrocławia, do tego samego warsztatu, z którym Grzegorz miał przejścia.Zamieszczone przez DANIEL111polecam warsztat na obozowej w Warszawie http://www.moto-market.pl/turbo-service/
Skoda Octavia II 2.0TDI 16V BKD v. Elegance.
Komentarz
-

Komentarz